
>
631.811.1
Як поліпшити продуктивність корів за допомогою азотних добавок [Текст] //
Agroexpert : практ. посіб. аграрія. - 2017. - № 3. - С. 100-101. - ISSN 2078-8193.
(Шифр в БД A634806/2017/3)
Ключові слова: рубець -- рубец -- мікробний протеїн -- микробний протеин -- кормові добавки -- кормовые добавки -- небілковий азот -- небелковый азот -- оптіген -- оптиген -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- молочна продуктивність -- молочная продуктивность --
Анотація:
У бактерій рубця, особливо тих, які відповідають за перетравлення клітковини, є специфічна потреба в аміаку - 10-15 мг/день - постійний рівень упродовж дня. Це необхідно для того, щоб було вдосталь енергії для перетравлення клітковини та синтезу мікробного протеїну.
У бактерий рубца, особенно тех, которые отвечают за переваривание клетчатки, есть специфическая потребность в аммиаке - 10-15 мг / день - постоянный уровень в течение дня. Это необходимо для того, чтобы было достаточно энергии для переваривания клетчатки и синтеза микробного протеина.
(Шифр в БД A634806/2017/3)
УДК | |
631.811.1 |
Ключові слова: рубець -- рубец -- мікробний протеїн -- микробний протеин -- кормові добавки -- кормовые добавки -- небілковий азот -- небелковый азот -- оптіген -- оптиген -- економічна ефективність -- экономическая эффективность -- молочна продуктивність -- молочная продуктивность --
Анотація:
У бактерій рубця, особливо тих, які відповідають за перетравлення клітковини, є специфічна потреба в аміаку - 10-15 мг/день - постійний рівень упродовж дня. Це необхідно для того, щоб було вдосталь енергії для перетравлення клітковини та синтезу мікробного протеїну.
У бактерий рубца, особенно тех, которые отвечают за переваривание клетчатки, есть специфическая потребность в аммиаке - 10-15 мг / день - постоянный уровень в течение дня. Это необходимо для того, чтобы было достаточно энергии для переваривания клетчатки и синтеза микробного протеина.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|