
>
613.26:612.393.2
Драчева, Л. В.Антиоксидантная активность травяных чаев [Текст] / Л. В. Драчева, Н. К. Зайцев, О. А. Жарикова //
Драчева, Л. В.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 11. - С. 32-34. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/11)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: антиоксидантная активность -- элитные чаи -- поликомпонентные чаи -- кулонометрический метод анализа -- продукты здорового питания -- антиоксидантна активність -- елітні чаї -- полікомпонентні чаї -- кулонометричний метод аналізу -- продукти здорового харчування --
Анотація:
С помощью кулонометрического метода исследованы антиоксидантные свойства различных видов чая марки TESS. В качестве объектов исследования були использованы поликомпонентные системы на основе черного и зеленого чая, а также травяные и фруктовые.
За допомогою кулонометричного методу досліджено антиоксидантні властивості різних видів чаю марки TESS. Як об'єкти дослідження були використані полікомпонентні системи на основі чорного і зеленого чаю, а також трав'яні та фруктові.
Додаткові точки доступу:
Зайцев, Н. К.
Жарикова, О. А.
(Шифр в БД П698712/2011/11)
УДК | |
613.26:612.393.2 | |
613.26 | |
612.393.2 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: антиоксидантная активность -- элитные чаи -- поликомпонентные чаи -- кулонометрический метод анализа -- продукты здорового питания -- антиоксидантна активність -- елітні чаї -- полікомпонентні чаї -- кулонометричний метод аналізу -- продукти здорового харчування --
Анотація:
С помощью кулонометрического метода исследованы антиоксидантные свойства различных видов чая марки TESS. В качестве объектов исследования були использованы поликомпонентные системы на основе черного и зеленого чая, а также травяные и фруктовые.
За допомогою кулонометричного методу досліджено антиоксидантні властивості різних видів чаю марки TESS. Як об'єкти дослідження були використані полікомпонентні системи на основі чорного і зеленого чаю, а також трав'яні та фруктові.
Додаткові точки доступу:
Зайцев, Н. К.
Жарикова, О. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|