>
Специалисты Cargill успешно работают над снижением уровня насыщенных жиров в продукции [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 5. - С. 11.
(Шифр в БД Х279026/2016/5)
Ключові слова: жировые системы -- жирові системи -- насыщенные жиры -- насичені жири -- хлебопечение -- хлібопекарство --
(Шифр в БД Х279026/2016/5)
Ключові слова: жировые системы -- жирові системи -- насыщенные жиры -- насичені жири -- хлебопечение -- хлібопекарство --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|