
>
664.143/.149
Моисеева, Е. Н.Молочные продукты и ароматизаторы в производстве кондитерских изделий [Текст] / Е. Н. Моисеева //
Моисеева, Е. Н.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 12. - С. 50-52. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/12)
Ключові слова: молочные продукты -- ароматизаторы -- кондитерские изделия -- вкус -- аромат -- оттенки -- молочні продукти -- ароматизатори -- кондитерські вироби -- смак -- відтінки --
Анотація:
Приведена характеристика ароматизаторов молочного направления, созданных специалистами Комбината химико-пищевой ароматики. Даны рекомендации по их применению в кондитерской промышленности.
Наведено характеристику ароматизаторів молочного напряму, створених фахівцями Комбінату хіміко-харчовий ароматики. Дано рекомендації щодо їх застосування в кондитерській промисловості.
(Шифр в БД П698712/2011/12)
УДК | |
664.143/.149 |
Ключові слова: молочные продукты -- ароматизаторы -- кондитерские изделия -- вкус -- аромат -- оттенки -- молочні продукти -- ароматизатори -- кондитерські вироби -- смак -- відтінки --
Анотація:
Приведена характеристика ароматизаторов молочного направления, созданных специалистами Комбината химико-пищевой ароматики. Даны рекомендации по их применению в кондитерской промышленности.
Наведено характеристику ароматизаторів молочного напряму, створених фахівцями Комбінату хіміко-харчовий ароматики. Дано рекомендації щодо їх застосування в кондитерській промисловості.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|