>
664.2
Применение крахмалов в новых продуктах увеличивается [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 9. - С. 24.
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
Ключові слова: безглютеновые продукты -- безглютенові продукти -- топиоковый крахмал -- топіоковий крохмаль -- рисовый крахмал -- рисовий крохмаль -- картофельный крахмал -- картопляний крохмаль -- кукурузный крахмал -- кукурудзяний крохмаль -- пшеничный крахмал -- пшеничний крохмаль --
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
| УДК | |
| 664.2 |
Ключові слова: безглютеновые продукты -- безглютенові продукти -- топиоковый крахмал -- топіоковий крохмаль -- рисовый крахмал -- рисовий крохмаль -- картофельный крахмал -- картопляний крохмаль -- кукурузный крахмал -- кукурудзяний крохмаль -- пшеничный крахмал -- пшеничний крохмаль --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|