
>
664.2
Применение крахмалов в новых продуктах увеличивается [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 9. - С. 24.
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
Ключові слова: безглютеновые продукты -- безглютенові продукти -- топиоковый крахмал -- топіоковий крохмаль -- рисовый крахмал -- рисовий крохмаль -- картофельный крахмал -- картопляний крохмаль -- кукурузный крахмал -- кукурудзяний крохмаль -- пшеничный крахмал -- пшеничний крохмаль --
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
УДК | |
664.2 |
Ключові слова: безглютеновые продукты -- безглютенові продукти -- топиоковый крахмал -- топіоковий крохмаль -- рисовый крахмал -- рисовий крохмаль -- картофельный крахмал -- картопляний крохмаль -- кукурузный крахмал -- кукурудзяний крохмаль -- пшеничный крахмал -- пшеничний крохмаль --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|