
>
Шергина, И. А.Влияние массовой доли жира на показатели качества сыра / И. А. Шергина, В. А. Мордвинова, Л. И. Тетерева //
Шергина, И. А.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N4. - С. 52-54.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: молочная ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- биотехнология СЫРА -- хранение СЫРОВ --
Додаткові точки доступу:
Мордвинова, В.А.
Тетерева, Л.И.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: молочная ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- биотехнология СЫРА -- хранение СЫРОВ --
Додаткові точки доступу:
Мордвинова, В.А.
Тетерева, Л.И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|