
>
Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназа [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Л. А. Кондрашина, Н. В. Камсуліна, Н. В. Мурликіна, О. Ю. Мельник, С. Б. Омельченко //
Прогресивні техніка та технологія харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 184-198.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Кондрашина, Л. А.
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Мельник, О. Ю.
Омельченко, Світлана Борисівна
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Кондрашина, Л. А.
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Мельник, О. Ю.
Омельченко, Світлана Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|