>
Одарченко, Андрій Миколайович.Новий спосіб виробництва молочно-білкових продуктів [Текст] / А. М. Одарченко, З. П. Карпенко //
Одарченко, Андрій Миколайович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 316-317.
Додаткові точки доступу:
Карпенко, З. П.
Додаткові точки доступу:
Карпенко, З. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|