
>
Технологія консервованих продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізація Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу / уклад.: Р. Ю. Павлюк [та ін.]. - Харків : Форт, 2017. - 24 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\уклад.\
Маціпура, Т. С.\уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.\уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\уклад.\
Маціпура, Т. С.\уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|