
>
Improvement of the Technology Of Shortcrust Baked Semifinished Product on the Basis of Model Functional Compositions [Electronic resource] / K. Svidlo, A. Sobko, L. Karpenko, T. Gavrish //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 2. - С. 61-67. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.230328.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Svidlo, K.
Sobko, A.
Karpenko, L.
Gavrish, Tatiana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Svidlo, K.
Sobko, A.
Karpenko, L.
Gavrish, Tatiana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |