664(06)
В 53
.
Вивчення мікроструктури емульсії на основі ядра соняшникового насіння [Текст] / П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, . - Вип. 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 186-193.. - Бібліогр.: с. 192.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-951540)
УДК
664(06)
664.34

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
У статті наведені дослідження мікроструктури білково-жирової емульсії на основі підготовленого ядра соняшникового насіння при різних збільшеннях. Встановлено вплив вмісту олії рослинної на внутрішню будову емульсії.
В статье приведены исследования микроструктуры белково-жировой эмульсии на основе подготовленного ядра подсолнечникового семени при разных увеличениях. Установлено влияние седержания масла растительного на внутреннее строение эмульсии.
Додаткові точки доступу: