
>
Басс, Ю. М.Особливості використання SWOT-аналізу в процесі розробки стратегії підприємства [Текст] / Ю. М. Басс, наук. керівник С. М. Сукачова-Труніна //
Басс, Ю. М.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 3.
Додаткові точки доступу:
Сукачова-Труніна, С. М.
Додаткові точки доступу:
Сукачова-Труніна, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|