
>
Черевко, А. И.Потери массы мясных рубленых изделий в процессе жарки [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко //
Черевко, А. И.
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 1999. - Вип. 3. - С. 266-270.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Ляшенко, Богдан Витальевич
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Ляшенко, Богдан Витальевич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|