
>
Перспективи створення технологій оздоровчих хлібобулочних та кондитерських виробів на основі нетрадиційної рослинної сировини [Текст] / В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. В. Гревцева, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євро-інтеграції : програма та тези матеріалів VІІ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 6-7 листоп. 2018 р. - Київ : НУХТ, 2018. - С. 65-66.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Гревцева, Н. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Гревцева, Н. В.
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|