
>
Червична, Н. І.Основні переваги системи дистанційного навчання [Текст] / Н. І. Червична, О. М. Постнова, О. Д. Марченко //
Червична, Н. І.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 459-460.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Марченко, О. Д.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Марченко, О. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|