>
Методичні вказівки з організації роботи екзаменаційної комісії та підготовки до атестації здобувачів [Текст] : першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова, С. А. Золотарьова. - Харків : [б. в.], 2024. - 51 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пономарьова, Марина Сергіївна\авт.-уклад.\
Новікова, Вікторія Євгеніївна\авт.-уклад.\
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Пономарьова, Марина Сергіївна\авт.-уклад.\
Новікова, Вікторія Євгеніївна\авт.-уклад.\
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |