>
Justification of safe shelf life of whole wheat flour of various sizes, depending on the processing method [Electronic resource] / F. Makhmudov, S. Azimova, M. Kizatova, A. Iztayev, O. Shanina //
Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2022. - Vol. 5, № 11(119). - С. 29-37. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.265812.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Makhmudov, F.
Azimova, S.
Kizatova, M.
Iztayev, A.
Shanina, Olga
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Makhmudov, F.
Azimova, S.
Kizatova, M.
Iztayev, A.
Shanina, Olga
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |