
>
Підвищення ефективності жарення кулінарної продукції в умовах електроконтактного нагрівання [Текст] / В. М. Михайлов, В. І. Лук’янов, А. А. Гарагата, А. С. Мостовий, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко //
Збірник наук. пр. молодих учених, аспірантів та студентів. - Одеса : ОНАХТ, 2013. - Т. 1. - С. 125-126.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лук’янов, В. І.
Гарагата, А. А.
Мостовий, А. С.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лук’янов, В. І.
Гарагата, А. А.
Мостовий, А. С.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|