
>
Використання фізичних методів досліджень для вивчення вмісту вільної та зв'язаної вологи сирного м'якого [Текст] / Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков, А. О. Пак, М. В. Обозна //
Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 74-77.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Дьяков, О. Г.
Пак, Андрій Олегович
Обозна, М. В.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Дьяков, О. Г.
Пак, Андрій Олегович
Обозна, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|