>
Manufacturing approaches to making muffins of high nutritional value [Electronic resource] / O. Samokhvalova, Z. Kucheruk, K. Kasabova, S. Oliinyk, N. Shmatchenko //
Technology Audit and Production Reserves. - 2020. - Vol. 6, Issue 3. - P. 47-51. - DOI 10.15587/2706-5448.2020.221095.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Kucheruk, Zinoviya
Kasabova, Kateryna
Oliinyk, Svitlana
Shmatchenko, Natalia
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Kucheruk, Zinoviya
Kasabova, Kateryna
Oliinyk, Svitlana
Shmatchenko, Natalia
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |