
>
Chepurhiek, M.Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier [Text] / M. Chepurhiek, A. Sachko ; scientific supervisor S. Gubsky //
Chepurhiek, M.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 123.
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Gubsky, S.\scientific supervisor\
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Gubsky, S.\scientific supervisor\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|