>
Погарська, Вікторія Вадимівна.Вивчення ізомеризації каротиноїдів під час отримання БАД із каротиновміщуючих овочів у формі порошків та паст [Текст] / В. В. Погарська //
Погарська, Вікторія Вадимівна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 2. - С. 169-176.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|