
>
637.027(072)
С 71
Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії вовчків різних моделей [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. заняття для студентів стаціонару та заоч. форми навчання / ХНТУСГ ; авт.-уклад. П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б .в.], 2018. - 16 с. : мал. - Бібліогр.: с. 16. - 15.00 грн.
Ключові слова: здрібнювання -- измельчение -- охолоджене м’ясо -- охлажденное мясо -- заморожене м’ясо -- замороженное мясо -- заморожений жир --
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Знайдюк, Василь Григорович\авт.-уклад.\
Лук'янов, Ігор Михайлович\авт.-уклад.\
ХНТУСГ
С 71
УДК | |
637.027:637.5:664.3](072) |
Ключові слова: здрібнювання -- измельчение -- охолоджене м’ясо -- охлажденное мясо -- заморожене м’ясо -- замороженное мясо -- заморожений жир --
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Знайдюк, Василь Григорович\авт.-уклад.\
Лук'янов, Ігор Михайлович\авт.-уклад.\
ХНТУСГ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | 33.01.07 | ||
2 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Спецобладнання та обладнання малих ПХВ | 9 |
3 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Спецобладнання та обладнання малих ПХВ | 9 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|