
>
Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси в хлорофілвмісних овочах з використанням сучасного обладнання [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. М. Михайлов, О. С. Погарський, С. М. Лосєва //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 87-88.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Михайлов, Валерій Михайлович
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, С. М.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Михайлов, Валерій Михайлович
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|