
>
Гладкова, О. С.Лексичне поле номінацій на позначення інструментів для споживання їжі [Текст] / О. С. Гладкова, наук. керівник С. М. Руденко //
Гладкова, О. С.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 558.
Додаткові точки доступу:
Руденко, Світлана Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Руденко, Світлана Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|