Інноваційні технології дієтичної харчової продукції [Текст] : метод. вказівки і завдання до виконання лаб. робіт з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форм навчання зі спец. G13 (181) Харчові технології освіт.-проф. програми Технології дієтичної харчової продукції та харчова безпечність / авт.-уклад.: Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна. - Харків : ДБТУ, 2025. - 54 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\ Пілюгіна, Інна Сергіївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах