
>
Михайлов, Валерій Михайлович.Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями [Текст] / В. М. Михайлов, А. М. Чуйко, Р. Я. Томашевська //
Михайлов, Валерій Михайлович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 237-244.
Додаткові точки доступу:
Чуйко, А. М.
Томашевська, Р. Я.
Додаткові точки доступу:
Чуйко, А. М.
Томашевська, Р. Я.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|