
>
Гістологічні дослідження мікроструктури харчової кістки в процесі гідротермічної обробки й м’ясних січених та паштетних систем збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Д. Є. Подворчан //
Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. - Харків : РВВ ХДЗВА, 2006. - Вип. 13 (38), Ч. 2 : Вет. науки. - С. 265-272.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Подворчан, Д. Є.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Подворчан, Д. Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|