
>
Технології продуктів функціонального призначення з рослинної сировини та молока [Текст] : метод. вказівки для виконання лаборатор. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу СВО «магістр» / В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр'єва, С. М. Лосєва. - Харків : Факт, 2022. - 24 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|