
>
Можливості використання продуктів переробки винограду в технології здобного печива [Текст] / наук. керівник О. В. Самохвалова //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 51.
Додаткові точки доступу:
Брикова, Т. М.
Іщенко, Ю. М.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Брикова, Т. М.
Іщенко, Ю. М.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|