>
Постнова, Ольга Миколаївна.Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна [Текст] / О. М. Постнова, Г. М. Лисюк, С. М. Тимчук //
Постнова, Ольга Миколаївна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 23-31.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Тимчук, С. М.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Тимчук, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |