
>
Вплив фізичних чинників при розробці теоретичної моделі НВЧ-обробки продуктів рослинного походження [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Журавльов, Д. В. Дашук //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Вип. 2. - С. 184-190.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерий Михайлович
Журавльов, С. В.
Дашук, Д. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерий Михайлович
Журавльов, С. В.
Дашук, Д. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|