
>
Гуркіна, З. А.Перспективи використання рослинних компонентів для виробництва напівфабрикатів, що імітують м’ясні вироби [Текст] / З. А. Гуркіна, наук. керівник Н. В. Камсуліна //
Гуркіна, З. А.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 46.
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|