
>
Monitoring of content of sodium, potassium, calcium and magnesium in whey processed products [Electronic resource] / O. Yurchenko, S. Gubsky, T. Chernozhuk, A. Baklanov, O. Kravchenko //
Journal of Chemistry and Technologies. - 2020. - Vol. 28, Issue 1. - С. 27-33.. - DOI 10.15421/082004.
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Yurchenko, O.
Gubsky, S.
Chernozhuk, T.
Baklanov, A.
Kravchenko, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Yurchenko, O.
Gubsky, S.
Chernozhuk, T.
Baklanov, A.
Kravchenko, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |