
>
Розроблення технологічного процесу виробництва м'ясних січених напівфабрикатів за умов ІЧ-нагрівання в газовому середовищі [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, І. В. Бабкіна, С. В. Прасол //
Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2019. - Т. 25, № 5. - С. 51-55.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Бабкіна, І. В.
Прасол, Світлана Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Бабкіна, І. В.
Прасол, Світлана Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|