
>
Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов, В. С. Шерстюк, В. П. Заїка, І. М. Лук'янов, В. М. Кісь. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 265 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Богомолов, Олексій Васильович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Іващенко, Сергій Григорович
Токолов, Юрій Іванович
Шерстюк, Валерій Сергійович
Заїка, Володимир Петрович
Лук'янов, Ігор Михайлович
Кісь, Віктор Миколайович
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Богомолов, Олексій Васильович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Іващенко, Сергій Григорович
Токолов, Юрій Іванович
Шерстюк, Валерій Сергійович
Заїка, Володимир Петрович
Лук'янов, Ігор Михайлович
Кісь, Віктор Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|