
>
Колеснікова, Марина Борисівна.Методи визначення комплексного показника якості розробки соусів емульсійного типу [Текст] / М. Б. Колеснікова, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова //
Колеснікова, Марина Борисівна.
Актуальні аспекти харчових технологій : матеріали наук.-практ. конф. - Полтава, 2004.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|