
>
Беляев, М. И.Полуфабрикат из цельной крови в виде консервов [Текст] / М. И. Беляев, Г. В. Дейниченко, В. В. Гутиков //
Беляев, М. И.
Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания : тезисы докл. Всесоюз. науч. конф., г. Харьков, декабрь 1990 г. - Харьков : ХИОП, 1990. - С. 491.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорий Викторович
Гутиков, В. В.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорий Викторович
Гутиков, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|