
>
Радченко, Анна Едуардівна.Вплив дисперсного складу гороху та аквафаби на органолептичні показники закусок [Текст] / А. Е. Радченко, В. В. Дегтяр, О. О. Гринченко //
Радченко, Анна Едуардівна.
MDPI in 4th International Electronic Conference on Applied Sciences session Food Science and Technology : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-техн. конф., присвяч. 140-річниці НУХТУ, 21.11.2024. - 2024.
Додаткові точки доступу:
Дегтяр, В. В.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Дегтяр, В. В.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|