>
Formation of the biological value of beef protein depending on the age and breed of bulls [Text] / A. Paliy, S. Michalchenko, I. Korkh, K. Rodionova, S. Tkachuk, M. Кhimych, N. Dankevych, N. Boiko //
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2024. - № 18. - P. 834-846.
Додаткові точки доступу:
Paliy, Anatoliy
Michalchenko, S.
Korkh, I.
Rodionova, K.
Tkachuk, S.
Кhimych, M.
Dankevych, N.
Boiko, N.
Додаткові точки доступу:
Paliy, Anatoliy
Michalchenko, S.
Korkh, I.
Rodionova, K.
Tkachuk, S.
Кhimych, M.
Dankevych, N.
Boiko, N.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|