>
Камсуліна, Наталія Валеріївна.Альтернативні джерела білка в технологіях ковбасних виробів [Текст] / Н. В. Камсуліна, С. К. Ільдірова, В. А. Большакова //
Камсуліна, Наталія Валеріївна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 338-346.
Додаткові точки доступу:
Ільдірова, С. К.
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Ільдірова, С. К.
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |