
>
Инновации в производстве плавленых сырных продуктов без солей-плавителей с использованием замораживания и механодеструкции [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарская, О. А. Юрьева, Н. Ф. Максимова //
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - 2014. - Vol. 2, № 5. - С. 83-85.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория Вадимовна
Юрьева, Ольга Алексеевна
Максимова, Н. Ф.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория Вадимовна
Юрьева, Ольга Алексеевна
Максимова, Н. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|