
>
Effect of protein and mineral additive on consumer characteristics of meat emulsion products [Text] / I. Shurduk, M. Serik, S. Antonenko, N. Fedak //
Ukrainian Food Journal. - 2014. - Vol. 3, № 4. - P. 524-533.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Shurduk, Inna
Serik, M.
Antonenko, Svitlana
Fedak, Natalia
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Shurduk, Inna
Serik, M.
Antonenko, Svitlana
Fedak, Natalia
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|