>
The investigation of the penetration of microelements of a dietary supplement in crucian meat by various methods of salting [Text] / M. Golovko, T. Golovko, A. Pak, L. Krykunenko //
Food Science and Technology. - 2021. - № 15 (1).
Додаткові точки доступу:
Golovko, M.
Golovko, T.
Pak, Andrey
Krykunenko, L.
Додаткові точки доступу:
Golovko, M.
Golovko, T.
Pak, Andrey
Krykunenko, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |