
>
The investigation of the penetration of microelements of a dietary supplement in crucian meat by various methods of salting [Text] / M. Golovko, T. Golovko, A. Pak, L. Krykunenko //
Food Science and Technology. - 2021. - № 15 (1).
Додаткові точки доступу:
Golovko, M.
Golovko, T.
Pak, Andrey
Krykunenko, L.
Додаткові точки доступу:
Golovko, M.
Golovko, T.
Pak, Andrey
Krykunenko, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |