
>
Study of the influence of the ripeness degree of parsnip roots and storage method on their preservation [Text] / L. Pusik, V. Pusik, N. Lyubymova, V. Bondarenko, A. Rozhkov, O. Sergienko, S. Denisenko, L. Kononenko //
Eureka: Life Sciences. - 2019. - № 1. - С. 12-20.
Додаткові точки доступу:
Pusik, L.
Pusik, Vlаdimir
Lyubymova, N.
Bondarenko, V.
Rozhkov, Artur
Sergienko, O.
Denisenko, Sergei
Kononenko, L.
Додаткові точки доступу:
Pusik, L.
Pusik, Vlаdimir
Lyubymova, N.
Bondarenko, V.
Rozhkov, Artur
Sergienko, O.
Denisenko, Sergei
Kononenko, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|