
>
Андрєєва, Світлана Сергіївна.Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2024. - 90 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Семененко, Владислав Сергійович
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Семененко, Владислав Сергійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|