>
Гурський, Петро Васильович.Дослідження ступеня подрібнення м'ясного фаршу вовчком [Текст] / П. В. Гурський, Д. В. Гражданко //
Гурський, Петро Васильович.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 19-20.
Додаткові точки доступу:
Гражданко, Д. В.
Додаткові точки доступу:
Гражданко, Д. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|