637.33.577.15.537
Л 15
Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів [Текст] / Л. М. Ладика, М. І. Машкін, С. А. Денисенко, Ю. І. Токолов, В. П. Богомолова //
Інженерія переробних і харчових виробництв. - . - № 2 (1). - С. 11-14.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК
637.33.577.15.537

Ключові слова: сир -- творог -- виробництво -- роизводство -- сичужний фермент -- сычужный фермент --
Анотація:
У роботі описаний метод активізації сичужного ферменту, оснований на електрофізичній обробці розчину безпосередньо технології "Електроспрей", який підвищує його активність.
В работе описан метод активизации сычужного фермента, основанный на электрофизические обработке раствора непосредственно технологии "электроспрей", который повышает его активность.
Додаткові точки доступу: