
>
637.33.577.15.537
Л 15
Ладика, Л. М.Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів [Текст] / Л. М. Ладика, М. І. Машкін, С. А. Денисенко, Ю. І. Токолов, В. П. Богомолова //
Л 15
Ладика, Л. М.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 11-14.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
Ключові слова: сир -- творог -- виробництво -- роизводство -- сичужний фермент -- сычужный фермент --
Анотація:
У роботі описаний метод активізації сичужного ферменту, оснований на електрофізичній обробці розчину безпосередньо технології "Електроспрей", який підвищує його активність.
В работе описан метод активизации сычужного фермента, основанный на электрофизические обработке раствора непосредственно технологии "электроспрей", который повышает его активность.
Додаткові точки доступу:
Машкін, Микола Іванович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Токолов, Юрій Іванович
Богомолова, Віра Павлівна
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК | |
637.33.577.15.537 |
Ключові слова: сир -- творог -- виробництво -- роизводство -- сичужний фермент -- сычужный фермент --
Анотація:
У роботі описаний метод активізації сичужного ферменту, оснований на електрофізичній обробці розчину безпосередньо технології "Електроспрей", який підвищує його активність.
В работе описан метод активизации сычужного фермента, основанный на электрофизические обработке раствора непосредственно технологии "электроспрей", который повышает его активность.
Додаткові точки доступу:
Машкін, Микола Іванович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Токолов, Юрій Іванович
Богомолова, Віра Павлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|