
>
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|