
>
Постнов, Геннадий Михайлович.Использование водно-жировых эмульсий в производстве хлебо-булочных изделий [Текст] / Г. М. Постнов, О. М. Постнова, В. Н. Червоный //
Постнов, Геннадий Михайлович.
Безопасность продовольственных продуктов, ресурсы, эффективность энергозберегающих инновационных технологий : сборник тр. Междунар. науч.-техн. конф., Наманганский инженерно-строит. ин-т. - 2019. - С. 72-76.
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Червоный, Виталий Николаевич
Додаткові точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Червоный, Виталий Николаевич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|